nieuwe vacature
bedrijven

Raymann bouwt de werkomgeving waar jij je thuis voelt

Zoek je voor jouw winkel, school, ziekenhuis, kantoor of restaurant een interieurbouwer die van jouw werkomgeving een ruimte maakt waar je met plezier naartoe gaat? Raymann Interieurbouw doet dit graag voor je. Wat de afmetingen van jouw zakelijke ruimte ook zijn, wij zorgen dat jouw interieur aansluit bij wat je als organisatie wilt uitstralen. We denken mee over materialen die praktisch zijn in gebruik en tevens de gewenste uitstraling ondersteunen. Wij hebben 30 jaar ervaring in interieurbouw. Ons stabiele en vakbekwame team produceert meubilair van elk materiaal en in vrijwel elke gewenste kleur.

Een interieur dat past bij wat je wil uitstralen

Wij werken met praktische materialen

30 jaar ervaring in interieurbouw

Wij verzorgen ook de plaatsing op locatie

Maatwerk interieurs passend bij jouw organisatie

Heb je een architect in de arm genomen die voor jouw organisatie een prachtig ontwerp heeft gemaakt? Dankzij onze jarenlange ervaring vertalen wij die ontwerpen naar nauwkeurige werktekeningen, waarmee wij jouw interieur vormgeven. Na de productie verzorgen wij ook het transport en de plaatsing bij jou op locatie. We gaan pas weg als jij helemaal tevreden bent, want bij ons geldt: afspraak is afspraak. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor het interieur van jouw organisatie? Bekijk onze portfolio of neem contact op.

Neem contact op voor een afspraak

Raymann bouwde eigentijds maatwerk in ons karakteristieke schoolgebouw. Kleurrijk, verfrissend, en vakwerk. Tijdens de verbouwing van zo'n oud gebouw zijn er altijd 'verrassingen'. Raymann dacht mee, zodat er altijd een oplossing kwam. De werkwijze van Raymann is helder: er wordt meegedacht en afspraken worden nagekomen. Ze onderscheiden zich door vakwerk, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Portfolio

Receptie
Restaurant
Kledingwinkel
Verzorgingstehuis
Vakantiewinkel
School
Ruimte met bar
Kantoorruimte
Hockeyclub
Bekijk onze portfolio