Interieurbouwer voor interieurarchitecten en stylisten

Interieurbouwer voor interieurarchitecten en stylisten

Ben je als interieurarchitect of stylist op zoek naar een ervaren interieurbouwer die jouw ontwerpen nauwkeurig en met toewijding tot leven kan brengen? Raymann Interieurbouw staat klaar met 30 jaar ervaring en een stabiel, vakbekwaam team om aan jouw wensen te voldoen. Wij zijn oplossingsgericht en denken graag met je mee. 

Onze samenwerking met interieurarchitecten en stylisten

Bij Raymann Interieurbouw begrijpen we dat elk interieurproject uniek is en dat interieurarchitecten streven naar uitzonderlijke resultaten. We geloven in nauwe samenwerking met interieurprofessionals om hun visies werkelijkheid te maken. Je kunt op ons rekenen als betrouwbare partner om de meest veeleisende en creatieve ontwerpen tot leven te brengen. Ons vakbekwame team, state-of-the-art machinepark en toewijding aan kwaliteit staan voor je klaar. Samen kunnen we projecten realiseren die de verwachtingen van jouw klanten overtreffen. Neem vandaag nog contact met ons op en laten we de eerste stappen zetten naar een samenwerking. Meer lezen > 

Hoe werken wij samen met interieurarchitecten en stylisten?

Wij zetten jouw ontwerpen om in gedetailleerde werktekeningen. Vervolgens verkrijgen we materialen van FSC-gecertificeerde leveranciers en gaan in onze goed uitgeruste werkplaats aan de slag om jouw visie werkelijkheid te maken. Onze kernwaarde is eenvoudig: afspraak is afspraak. Ons betrouwbare team werkt met geavanceerde machines, waaronder een CNC-bewerkingscentrum dat tot op de honderdste millimeter voorbewerkt. Of het nu gaat om hout, kunststof of natuursteen, wij hebben de expertise in huis. We zijn ook bedreven in het lamineren en spuiten. Zodra jouw meubilair gereed is, verzorgen wij het transport en de plaatsing. Raymann Interieurbouw neemt alle zorgen weg, zodat jij je kunt concentreren op jouw ontwerpproces. Bekijk gerust onze portfolio of neem direct contact met ons op. 

Onze interieurbouwers

Onze geschiedenis begon ruim 30 jaar geleden in een boerenschuur in de Noordoostpolder, waar Kees Raymann zijn carrière als decor- en standbouwer begon. In de loop der jaren heeft ons werk zich steeds meer gericht op interieurbouw, en we hebben ons inmiddels gevestigd in een eigen pand in Emmeloord. Ons team is gegroeid en onze medewerkers zijn stuk voor stuk vakbekwaam en gepassioneerd in hun vak.Tegenwoordig bevindt ons bedrijf zich op Dukaat 9 in Emmeloord, en ons werkgebied strekt zich uit van Friesland tot Limburg. Onze werkwijze is gestructureerd en ordelijk, en we werken met de nieuwste machines, zoals ons goed onderhouden CNC-bewerkingscentrum. Deze aanpak bevordert de kwaliteit van de interieurs die we vervaardigen. Bij Raymann Interieurbouw houden we ons aan het principe: afspraak is afspraak. Je kunt dus op transparante afspraken rekenen zonder onverwachte verrassingen achteraf. Bovendien vertrekken we pas nadat jij volledig tevreden bent met de geplaatste inrichting.  

Interieurarchitect of stylist en op zoek naar een interieurbouwer?

Ben je als architect of interieurstylist op zoek naar een interieurbouwer die jouw ontwerp perfect kan vertalen naar een interieur op maat en je daarbij volledig ontzorgt? Neem contact met ons op.

Een interieur dat past bij wat je wil uitstralen

Wij werken met praktische materialen

30 jaar ervaring in interieurbouw

Wij verzorgen ook de plaatsing op locatie

Portfolio

Receptie
Restaurant
Kledingwinkel
Verzorgingstehuis
Vakantiewinkel
School
Ruimte met bar
Kantoorruimte
Hockeyclub
Bekijk onze portfolio